Vi är förtjusta över att kunna offentliggöra lanseringen av vår nya och förbättrade DNA-etnicitetsuppskattning. MyHeritage DNA förser nu användare med procentbaserad uppskattning av deras etnicitetsursprung som täcker 42 etniska regioner, fler än något annat större DNA-företag och där många av dem bara finns tillgängliga hos MyHeritage. Etnicitetsuppskattningen presenteras i ett originellt och fängslande format som inte bara gör det intressant utan även roligt att se och del.

Hos MyHeritage strävar vi efter att kontinuerligt förbättra vår matchningsteknik för att göra släkthistorik enklare och mer tillgänglig för våra användare. Ett av våra främsta mål är att främja mer kollaborativ släktforskning och att låta våra användare dra nytta av fördelarna, för att de ska kunna dela med sig och lära av varandra, och spara mängder av tid och arbete genom att inte behöva göra om sådant som andra redan gjort.

Vi är glada att kunna presentera våra nya förbättrade sidor för Upptäckter som ger Smart Matchningar och Record Matchningar. De nya sidorna är lättare att använda, mer konsekventa och de fungerar även bra på mobila enheter. De nya sidorna är också betydligt snabbare.

Vi presenterar här en heltäckande beskrivning av de nya sidorna. Vi rekommenderar att du tar dig tid att granska innehållet då informationen nedan kan beväpna dig med användbar kunskap som hjälper dig att få ut mesta möjliga av dina matchningar och utnyttja den fulla kraften av MyHeritage plattform.

Det följande är ett gästinlägg från Kathryn Lake Hogan, författare av bloggen ”Looking4Ancestors.” Hon är känd för sin roliga och dynamiska stil som en professionell släktforskare, författare, utbildare och talare. Hon är en volontär director-at-Large hos Association of Professional Genealogists. Kathryn är den kanadensiska forskningens virtuella chattvärd/koordinator hos the Institute.

DNA-matching är ett utav av de viktigaste inslagen i MyHeritage DNA-kittet och är fortfarande gratis för användare som har testat sig med andra DNA-tjänster.

Vi har just lagt till flera nya användbara funktioner till DNA-matching, för att göra det lättare för dig att hitta och ta kontakt med släktingar som delar DNA med dig. Här är de nya funktionerna:

Utökad information om delade släktefternamn

Roy van der Windt, 31, är en MyHeritage-användare från Zeist, Nederländerna. Han har använt MyHeritage sedan 2010. Under 2016 blev han en volontär översättare för MyHeritage och hjälper oss med att bättre betjäna våra holländska användare.

Ända sedan MyHeritage-mötesplatsen lanserades i april 2016 har Roy varit mycket aktiv på MyHeritage-mötesplatsen.

Under 2017 ser släktforskningsvärlden fram emot ett fantastiskt år av evenemang och sammankomster. Föreläsningar, konferenser och framträdanden är redan planerade för att berätta om MyHeritages nya funktioner, om framtiden för släktforskning och allmän forskning.

MyHeritage-laget på RootsTech 2016 presenterar nya funktioner

Det första evenemanget under året är RootsTech 2017 i USA (8 -11 februari, Salt Lake City, Utah).

Flere artikler …

Nyhetsbrev fra Slekt1

 

Gratis slektstavler