22
søn, apr
4 Nye artikler

Denne bloggen er en oppfølger til vårt tidligere blogg-innlegg om nye mobilapp-funksjoner. I den første delen introduserte vi innboksen. Nå tar vi for oss skanneren. Skanneren Med den nye skanner-funksjonen i MyHeritages mobilapp kan du skanne historiske dokumenter, så vel som fotografier fra gamle (eller kanskje ikke fullt så gamle) fotoalbummer, enkelt og raskt. Hva du enn velger å skanne i appen, vil valget automatisk bli lastet opp til din MyHeritage familie-nettside.

Forrige måned startet vi DNA-søk (/på engelsk: the «DNA Quest»), et nytt gratis initiativ for å hjelpe adopterte og deres biologiske familier til å gjenforenes ved hjelp av genetisk testing. Initiativet, som opprinnelig ble lansert i USA, ble svært populært. MyHeritage har mottatt over 10.000 søknader om gratis DNA-sett så langt, ut ifra en kvote på 15 000 gratis DNA-sett som vi har lovet.

Vi er glade for å kunne fortelle deg om to splitter nye funksjoner i MyHeritage mobilapplikasjonen som kan styrke din slektsforskning: Innboks — en omfattende e-post-basert meldings-funksjon som gjør det enklere å kommunisere med andre MyHeritage-brukere (dine egne slektninger inkludert!) om DNA-treff, Smart Matches og andre slektsforsknings-relaterte temaer. Skanner — en nyttig funksjon som benytter seg av høyoppløsningskameraet på smarttelefonen din for å skanne gamle fotografier og dokumenter direkte inn på din MyHeritage familie-nettside for å oppbevare disse digitalt.

Vi fortsetter å lytte til våre brukere og har allerede foretatt flere justeringer på vår en-til-mange-kromosomleser som nylig ble lansert, etter forslag fra dere! Tre nye tillegg gjør det nå enda enklere å bruke kromosomleser-sidene og gir deg ytterligere informasjon om dine DNA-treff. Disse tilleggene vil gjøre det enklere for deg å jobbe med dine DNA-treff. Nytt: Enklere å referere til sammenligningssettet ditt til enhver tid

Vi i MyHeritage tar behandling av våre kunder veldig alvorlig, og vi er glade for å kunne fortelle at vi nå tilbyr kundebehandling tjuefire timer i døgnet, syv dager i uken! Vi er sannsynligvis det første og eneste slektsforsknings- og DNA-selskapet som tilbyr våre kunder støtte døgnet rundt. Vårt kundebehandlings-team består av 138 fulltidsmedarbeidere, som behandler telefonforespørsler og henvendelser via e-post.

Som dere ser over har jeg fått en reklame for Flip-Pal – en mobil skanner på hjemmesida.

Slik ser bildet ut når man skanner dette med plexiglassplata over bildet.

Flip-Pal er en liten, bærbar skanner som er et nyttig redskap for oss slektsgranskere. Vi trenger ikke dra rundt på masse utstyr for å samle inn bilder fra slekta, og den fører ikke til et stort etterarbeid.

Syersken Ada Blackjack sto igjen som eneste overlevende etter en feilslått ekspedisjon til den øde Vrangeløya i Nordishavet i 1921.

Dagboka hennes gir stemme til en glemt part i historien om utforskinga av polarområdene.

Ekspedisjonen ble ikke en fortelling om livet i det vennlige Arktis.

Drivisen låste øya inne og forsyningsskipet nådde dem ikke året etter som avtalt.

Flere artikler …

Nyhetsbrev fra Slekt1

 

Gratis slektstavler