20
man, aug
1 Nye artikler

Familysearch.org blir drevet av LDS-kirken (eller «Mormonerne» som de også blir kalt), hvor slektsforskning  er en viktig del av deres tro. LDS-kirken har det største biblioteket for slektshistorie i verden. Dette ligger i Salt Lake City – en by jeg har forelsket meg i og vært i mange ganger.  De har slektssentra over hele verden, og som man ser på kartet i linken, så finnes det flere i Norge.

Llinda Carrie, 35, fra Upper Marlboro, Maryland, har ventet hele sitt liv på å treffe sin biologiske familie. Hun vokste opp med et baby-bilde med hennes biologiske mors navn skriblet bakpå, men har ikke hatt noen annen informasjon å gå etter. Etter å ha søkt mange år etter sin mor fant Llinda ut at hennes beste sjanse for å finne familie ville være ved hjelp av en MyHeritage DNA-test.

35 års ventetid Llinda Carrie, 35, fra Upper Marlboro, Maryland, har ventet hele sitt liv på å treffe sin biologiske familie. Hun vokste opp med et baby-bilde med hennes biologiske mors navn skriblet bakpå, men har ikke hatt noen annen informasjon å gå etter. Etter å ha søkt mange år etter sin mor fant Llinda ut at hennes beste sjanse for å finne familie ville være ved hjelp av en MyHeritage DNA-test.

Vi gleder oss til å ta turen til Oslo i november til den aller første MyHeritage LIVE bruker-konferansen noensinne. Konferansen er åpen for alle som ønsker å lære mer om MyHeritage, hvor man enn befinner seg — våre abonnenter, DNA-kunder, de som benytter seg av MyHeritage sine gratis-tjenester og også for de som ikke benytter seg av MyHeritage, men som er interesserte i å lære mer, tilegne seg ytterligere kunnskaper.

Nyhetsbrev fra Slekt1

Vi sender sporadisk tekster publisert
på Slekt1 og produkter publisert i vår nettbutikk.

Gratis slektstavler