25
fre, mai
0 Nye artikler

Det finnes flere eksempler på store kjendisfamilier, men her er noen kanskje ukjente familierelasjoner.

Her til lands er det kanskje Skavlan-familien som har flest profilerte medlemmer......

Guri Schanke (56) og Elisabeth «Bettan» Andreassen (60) har i mange år vært gode venninner og kolleger i showbiz-verdenen.

Men det som er langt mindre kjent enn deres gode vennskap, er at Bettan er Guris tante.......

66 år gamle Bente Kleiven fra Trondheim ser sjelden på «Farmen». Men akkurat denne onsdagen, i midten av januar, zappet hun tilfeldigvis forbi.

Det var i episoden der storbonden Erlend Elias Bragstad (35) valgte å utpeke «Jakten»-profil Inga Berit Lein (36) til førstekjempe, en avgjørelse som for øvrig skulle sette hele tv-gården på hodet, at Kleiven plutselig fikk øye på noe kjent i bakgrunnen.

Skuespilleren John Mahoney er død, 77 år gammel. 

Mahoney var mest kjent for å ha spilt Martin Crane i 11 sesonger i den populære TV-serien «Frasier», som i Norge gikk på TV2.

Den britiskfødte skuespilleren spilte den ganske gretne faren til seriens hovedkarakter, Frasier Crane, spilt av Kelsey Grammer.

For sin rolle fikk han to Emmy-nominasjoner og to Golden Globe-nominasjoner.

Amerikanske Sarah (28) hadde en helt spesiell grunn til å melde seg på «Alt for Norge».

Søndag kveld er det premiere på den nye sesongen av «Alt for Norge» på TVNorge.

Som vanlig skal en rekke amerikanere kjempe om å få møte sin norske slekt. Én av årets deltagere er 28 år gamle Sarah Jensen-Giampapa.

Les mer i Se og Hør

 

Kate og William blir foreldre for annen gang. Royalister verden over spekulerer nå i hva den lille skal hete, men til tross for at ingen vet hva kjønnet blir - heller ikke Kate og William selv - er allerede forslagene klare.

Moren til oldefar prins Philip (93) het prinsesse Alice av Battenberg.....

Les mer i Se og Hør

Marion Ravn og Idol-vinneren deler familietre.

Det var Ingvar Olsen (24) som trakk den lengste strået i fredagens Idol-finale på TV2. Han var selvsagt strålende fornøyd med å gå helt til topps i konkurransen.

Jeg bare jubler!! Jeg er så fornøyd! Nå blir det feiring med fenalår og pils, jublet han like etter at han ble annonsert som vinner. 

Les mer i Se og Hør

Nyhetsbrev fra Slekt1

 

Gratis slektstavler