22
tor, feb
4 Nye artikler

66 år gamle Bente Kleiven fra Trondheim ser sjelden på «Farmen». Men akkurat denne onsdagen, i midten av januar, zappet hun tilfeldigvis forbi.

Det var i episoden der storbonden Erlend Elias Bragstad (35) valgte å utpeke «Jakten»-profil Inga Berit Lein (36) til førstekjempe, en avgjørelse som for øvrig skulle sette hele tv-gården på hodet, at Kleiven plutselig fikk øye på noe kjent i bakgrunnen.

Skuespilleren John Mahoney er død, 77 år gammel. 

Mahoney var mest kjent for å ha spilt Martin Crane i 11 sesonger i den populære TV-serien «Frasier», som i Norge gikk på TV2.

Den britiskfødte skuespilleren spilte den ganske gretne faren til seriens hovedkarakter, Frasier Crane, spilt av Kelsey Grammer.

For sin rolle fikk han to Emmy-nominasjoner og to Golden Globe-nominasjoner.

Amerikanske Sarah (28) hadde en helt spesiell grunn til å melde seg på «Alt for Norge».

Søndag kveld er det premiere på den nye sesongen av «Alt for Norge» på TVNorge.

Som vanlig skal en rekke amerikanere kjempe om å få møte sin norske slekt. Én av årets deltagere er 28 år gamle Sarah Jensen-Giampapa.

Les mer i Se og Hør

 

Kate og William blir foreldre for annen gang. Royalister verden over spekulerer nå i hva den lille skal hete, men til tross for at ingen vet hva kjønnet blir - heller ikke Kate og William selv - er allerede forslagene klare.

Moren til oldefar prins Philip (93) het prinsesse Alice av Battenberg.....

Les mer i Se og Hør

Marion Ravn og Idol-vinneren deler familietre.

Det var Ingvar Olsen (24) som trakk den lengste strået i fredagens Idol-finale på TV2. Han var selvsagt strålende fornøyd med å gå helt til topps i konkurransen.

Jeg bare jubler!! Jeg er så fornøyd! Nå blir det feiring med fenalår og pils, jublet han like etter at han ble annonsert som vinner. 

Les mer i Se og Hør

Nyhetsbrev fra Slekt1

 

Gratis slektstavler