20
man, aug
1 Nye artikler

Vi er stolte over å kunne tilby Thomas Nilsens tre lokalhistoriske bøker i Slekt1s nettbutikk. Lokalhistoriker Thomas Nilsen er en av Vestfold fremste eksperter på jødenes historie i Vestfold under andre verdenskrig.

Gramps er et gratis slektsprogram som utvikles på dugnad av programmeringskyndige slektsforskere. Nå har de sluppet versjon 5.0.0, drøyt 17 år etter at Gramps ble lansert for første gang.

Tidligere i år opprettet vi en egen nettbutikk her på Slekt1, hvor vi selger restaurerte historiske kart, slektstavler i både trykt og digital form, bøker, m.m. Som enhver butikk enten den er på nett eller har en mer tradisjonell besøksadresse, ønsker vi å nå ut til flest mulig med våre produkter - også via Facebook.

Dersom du besøker denne siden betyr det at du enten allerede driver med slektsforskning eller vurderer å starte med det, men uansett vil nok slektsforskning være noe som vil følge deg resten av livet. For selv om man er "ferdig forsket" er det alltids noe nytt man kan gjøre ved hjelp av slektsforskning. 

Flere artikler …

Nyhetsbrev fra Slekt1

Vi sender sporadisk tekster publisert
på Slekt1 og produkter publisert i vår nettbutikk.

Gratis slektstavler