18
søn, nov
5 Nye artikler

Over 100 000 besøk!!!

Slekt1

I sommer opprettet Slekt1 en egen tilhengerside på Facebook. På denne siden nærmer det seg nå 100 tilhengere og den kan avsløre litt om hvilket kjønn og alder de som besøker Slekt1 har. Hele 64 % av Facebook-tilhengerne er kvinner og 69% av de besøkende (uavhengig av kjønn) er over 45 år gamle, faktisk er kun 11 % av tilhengerne på Facebook under 34 år. Er du ikke selv tilhenger på Facebook er det selvfølgelig ikke for sent Bli tilhenger på Facebok.

Sidevisninger

Statistikken viser også at i snitt er hver eneste besøkende innom mer enn 5 undersider, hver eneste gang han/hun besøker Slekt1. Det gir med andre ord et annet stort tall å feire; mer enn en halv million sidevisninger siden oppstarten.

Når på døgnet blir Slekt1 besøkt?

Primært er det (selvfølgelig) folk fra Norge som besøker Slekt1, men titt og ofte er det andre nasjonaliteter innom også. Det er med på å holde liv i nettstedet gjennom hele døgnet, selv om det naturlig nok er en langt lavere aktivitet på nattestid. Som du ser under, er det absolutte høydepunktet mellom klokken 20 og 22.

Forsvarlig drift

Takket være positive tall fra statistikken og reklameinntekter som etterhvert har vist seg å dekke de utgifter som nettstedet årlig har, vil Slekt1 fortsett driften. Det er selvfølgelig ikke til å legge under en stol at daglig vedlikehold fortsatt er preget av dugnad og bidrag i alle former er hjertelig velkomne.

Tallene vil fortsette å stige

Grunnen til at dette kan sies med så stor sikkerhet, skyldes at over 60 % av de besøkende er nye besøkende. Faktisk har bare drøye 13 % av de besøkende skrevet inn http://slekt1.com i adressefeltet. De øvrige har funnet nettstedet ved hjelp av lenker (fra andre nettsteder) eller via søkemotorer. 1/3 av alle besøkende kommer utelukkende via Google!

Dessuten går vi inn i høysesongen for slektsforskning. Med 2 års statistikk å vise til er trenden klar. Lite overraskende er vinterhalvåret den mest aktive tiden på året for slektsforskning, her utmerker januar seg.

Nyhetsbrev fra Slekt1

Vi sender sporadisk tekster publisert
på Slekt1 og produkter publisert i vår nettbutikk.

Lag, en, vakker, nettside, Med, din, egen, personlige, domene, SimpleSite

Gratis slektstavler