16
fre, nov
15 Nye artikler

Barndomsvenner var brødre

Slekt1

Bare to dager senere fikk Ron en telefon fra Parent Finders Ottawa som kunne fortelle han at barndomsvennen Duncan egentlig var hans bror. Først mistenkte Ron at det hele var en telefonsvindel, men damen i telefonen visste så mye om hans fortid at han lot henne fortsette å snakke. 

Ron Cole hadde visst siden 12-års alderen at han var adoptert bort, men hadde aldri brydd seg særlig om å grave dypere inn i sin ukjente fortid. Helt til en slektsgranskervenn overbeviste han for over 10 år siden til å sende en epost til Parent Finders Ottawa. Eposten kom det aldri noe svar på og Ron glemte henvendelsen, helt til denne telefonen kom.

Broren Duncan Cumming hadde tatt kontakt med Parent Finders Ottawa allerede for 25 år siden, men det skulle ta ti år til etter at også broren Ron kontaktet den frivillige organisasjonen at de to faktisk ble identifisert som brødre.

4. september i år vil de to møtes for første gang på mange år, som brødre. Sammen vil de, med Parent Finders, forsøke å finne en felles ukjent søster.

Kilde: whas11.com

Nyhetsbrev fra Slekt1

Vi sender sporadisk tekster publisert
på Slekt1 og produkter publisert i vår nettbutikk.

Lag, en, vakker, nettside, Med, din, egen, personlige, domene, SimpleSite

Gratis slektstavler