20
lør, okt
7 Nye artikler

Ny sesong av amerikanske "Who do you think you are"

Slekt1

I Norge gikk siste sesong av "Hvem tror du at du er" for litt over ett år siden. Vi må smøre oss med tålmodighet for å finne ut av om det kommer en ny sesong av den populære serien i 2019.

En ting er sikkert og det er at vi har litt færre kjendiser å plukke av for å lage slike serier som disse enn amerikanerne. Dersom du har tilgang til den amerikanske TV-kanalen TLC (for eksempel gjennom D-play eller Canal Digital) kan du likevel få se litt spennende slektsforskning på TV.

Teksten fortsetter etter annonsen

I dag begynner nemlig, ikke mindre enn, den tiende sesongen av "Who do you think you are". Serien som i Norge viser seg på skjermen hvert andre år, går årlig i USA og hadde sin første sesong i 2010. 

I år er det kun skuespillere som er med og jakter på sine forfedres spennende historier. Følgende seks skuespiller kan vi følge på TLC fra og med mandag 21. mai.

Hilary Duff (30) - Duff følger sine røtter tilbake til den skotske middelalderen, hvor hun finner blått blod.

Jean Smart (66) - Smart finner ut at hennes slekt har forgreininger inn mot en forbrytelsesring i kolonitidens Massachusetts.

Jon Cryer (53) - Skuespilleren vi i Skandianavia kjenner godt fra TV serien "Two and a half men". Cryer lærer mer om hvordan hans 8x tippoldefar tok seg til USA under opprivende omstendigheter.

Laverne Cox (45) - Den amerikanske skuespilleren Cox, som mange kjenner fra Netflix "Orange is the new black" drar til Alabama og følger sine røtter tilbake til slavetiden.

Megan Mullally (59) - Lærer mer om en mørk slektsgren på sin fars side.

Molly Shannon (53) - Reiser til Irland for å lære mer om sine mors slekt.

Nyhetsbrev fra Slekt1

Vi sender sporadisk tekster publisert
på Slekt1 og produkter publisert i vår nettbutikk.

Gratis slektstavler