25
fre, mai
0 Nye artikler

 

Igår, lördag den 12 maj, en varm och härlig vårdag, ja nästan sommardag, hade vi årets ”Vårträff” för min Facebook-grupp ”Släktforskning i Fellingsbro, Lindeberg, Ljusnarsberg och Ramsberg” I år var det dags för  Fellingsbro igen. Vi var där för ganska precis 4 år sedan, så när som på några dagar.

Vi började efter en samling med kaffe och smörgås i Klockargården bredvid kyrkan att besöka kastalen, kyrkogården och kyrkan.

Jag har ju sedan tidigare tre Facebook-grupper som baseras på tre av mina mor- och farföräldrars fäder. Min mormors far var den första, där har jag ju kommit längst. Till och med så långt att vi ju hade en släktträff i somras, som det går att läsa om i tidigare inlägg här i bloggen. Sedan var det min farmors far och mor, deras ättlingar var många eftersom min farmor hade 9 syskon.

Jag har dom senaste dagarna varit inne och letat en del i kyrkböckerna på SVAR. Det är ju så bra att det blivit gratis nu. Har inte haft något abonnemang sedan i fjol vår då jag inte anser mig haft något behov av det, för jag har mest forskat på annat sätt utan behov av kyrkböcker m.m.

Till bloggen

Augusta Wilhelmina Augustsson, i mitten av bilden, var min farfars kusin

Nyhetsbrev fra Slekt1

 

Gratis slektstavler