Ofte stilte spørsmål

Tar det lang tid før jeg får varen?
Hvor lang tid du må vente før du mottar varen, avhenger av hva slags vare du har bestilt. Digitale produkter, som nedlastbare slektstavler, får du tilgang på umiddelbart etter gjennomført betaling. Bøker sendes normalt neste virkedag og er vanligvis fremme innen 2-5 virkedager.

Jeg har valgt å hente i stedet for å få varen tilsendt, når kan jeg hente?
Så raskt du og hentested har funnet et tidspunkt for henting som passer for begge parter. Hentesteder kan være alt fra privat-adresser til foreningshus og butikker, det kan derfor være at ikke alle dager passer like godt for henting.

Jeg har kjøpt et digitalt produkt, når får jeg det?
Etter kjøp sendes du til en side som viser sammendrag av din ordre (ditt kjøp), her finner du nedlastingslenken. Du kan også logge deg inn på “Min konto”. Under menypunktet “Nedlastinger” finner du alle dine digitale produkter.

Jeg har bestilt to forskjellige produkter, vil jeg motta dem samtidig?
Vi opererer hovedsakelig uten lager, det vil si at vi i de fleste tilfeller sender direkte fra produsent eller utgiver. Handler du to eller flere produkter kan du derfor risikere å motta to eller flere forsendelser. Det er per i dag ikke mulig å samkjøre leveringen.

Jeg ønsker å kjøpe flere varer, hvorfor har portoen blitt så høy?
Siden vi hovedsakelig sender direkte fra produsent eller utgiver, blir frakten dyrere enn om vi skulle sendt varene samlet. Vi gir imidlertid en liten reduksjon i fraktprisen når du handler flere varer samlet fremfor en og en. Det er per i dag ikke mulig å samkjøre leveringen.

Hvorfor må jeg vente på at kartene skal bli produsert?
Vi produserer kartene etterhvert som bestillingene kommer inn for ikke å bruke penger på varelager. Dette gjør at vi kan tilby kart billigere enn om vi også hadde måtte dekke kostnadene ved et varelager.

Hvorfor selger dere historiske kart som ligger gratis tilgjengelig på nett?
Det stemmer at utgangspunktet for kartene vi selger ligger fritt tilgjengelig på nett. Kartene vi selger er imidlertid digitalt restaurert eller så har de gjennomgått en design-endring.

Må jeg betale toll eller importavgift på varen(e) jeg mottar?
Alle våre varer blir sendt fra en norsk adresse. Eventuelle unntak vil være tydelig opplyst i beskrivelsen til produktet.

Hvorfor er det ikke moms på betalingen i nettbutikken?
Vi er foreløpig ikke registrert i momsregisteret. Alle våre varer selges derfor uten moms.

Jeg har et spørsmål som ikke er besvart over
Da vil vi gjerne få muligheten til å gi deg et svar. Send oss en epost til post@slekt1.com, så skal vi svare deg så raskt vi kan.