Vilkår og betingelser

RETUR AV VARER
Før en eventuell retur av solgte varer ber vi deg ta kontakt med oss i forkant. Returretten gjelder i 14 dager fra du mottok varen. Du må selv betale frakt og sørge for at produktet er forsvarlig pakket.

Eventuell retur eller klage på varer som er solgt via ekstern side, etter henvisning fra vår nettbutikk, står Slekt1 ikke ansvarlig for. Alle henvendelser i slike saker må gå direkte til den eksterne siden hvor salget ble gjennomført.

BØKER OG HEFTER
I nettbutikken finner du både nye og brukte bøker, i de tilfellene hvor boka er brukt vil dette være oppgitt i produktomtalen.

GRATIS NEDLASTBARE SLEKTSTAVLER
Ved å laste ned en av våre gratis nedlastbare slektstavler, godtar du å motta nyhetsbrev fra Slekt1.com. Dersom ønskelig, kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på “avmeld”-lenken i bunnen av nyhetsbrevet. Denne lenken følger med alle våre nyhetsbrev.

LEVERANDØRER TIL NETTBUTIKKEN
I tillegg til selv å være leverandør til egen nettbutikk, har Slekt1 et nettverk av ulike leverandører. Leveranser kan derfor komme fra andre enn Slekt1 og i flere forsendelser.

OPPHAVSRETT
Kartene vi benytter er ikke lenger omfattet av åndsverksloven, men siden vi restaurerer flere av disse kartene anser vi alle restaurerte kart som opphavsrettslig beskyttet av åndsverksloven tross i at selve originalen ikke lenger er omfattet av den samme loven. Originalene er hentet fra de historiske kartsamlingene ved Kartverket og New York Public Library.

Alle våre slektstavler er unike for Slekt1 og utviklet særskilt til vår nettbutikk. Slekt1 har alle rettigheter tilknyttet disse slektstavlene.