For annonsører

Slekt1 har rundt en halv million sidevisninger årlig. I snitt er våre besøkende innom minst fire av våre undersider i løpet av sitt besøk hos oss. Omtrent 65% av våre besøkende er kvinner og uavhengig av kjønn er vi mest populære for aldersgruppen 45-64.

Her møter du et publikum som har interesse for slektsforskning og historie.

Kontakt oss for annonsering: post@slekt1.com

Priser

PlasseringStørrelsePris 1000 visningerKlikkprisFastpris/år
Ved logo728×9050,-20,-25 000,-
Sidebanner336×28025,-10,-12 500,-

Om pristypene

Pris per 1000 visning (CPM) og klikkpris betales forskuddsvis. Annonsen løper da helt til summen er brukt opp og kampanjens varighet vil derfor være noe vanskelig å anslå.

Fastpris kan forhandles i forhold til varighet og synlighet. Om ønskelig kan vi redusere synligheten ved å la annonsen rotere med flere andre annonser, noe som også vil redusere prisen.

FAQ

Jeg ønsker å se hvordan annonsen presterer

Ikke noe problem, si bare hvor hyppig du vil bli oppdatert så setter vi opp en automatisk rapportering til din epost-adresse.

Kan jeg få rabatt?

Klart du kan! Vi foretrekker å vise annonser som passer for de med interesse for slektsforskning og historie. Ta kontakt så finner vi frem til en løsning begge parter er fornøyde med: post@slekt1.com

Kan dere tilpasse mitt behov?

Vi benytter et meget fleksibelt annonsesystem, det betyr at vi sannsynligvis kan møte dine behov for synliggjøring. Ta kontakt og fortell oss hva du ser for deg: post@slekt1.com

Kan dere lage banneren for meg?

Det kan vi! I utgangspunktet tar vi engangssum på kroner 500, men dette kan diskuteres ved lengre avtaler.