Få tilgang til Slekt1+

Ved å kjøpe tilgang til Slekt1+ bidrar du til at Norges eneste rene nettmagasin for slektsforskere får utviklet seg videre.

Vi har valgt å benytte oss av Paypal for håndtering av alle transaksjoner. Med over 180 millioner kunder og milliarder kroner i årlige transaksjoner er Paypal en av de sikreste til å håndtere betaling på nett. Slekt1 får aldri tilgang på kortinformasjon knyttet til selve betalingen.


Måned
29,-
for bare 96 øre dagen får du
Tilgang til +artikler og +nyheter
Tilgang til siste nytt fra utvalgte blogger og medier
Ingen reklame*
Engangsrabatt på 20% i nettbutikken
Nedlastbare slektstremaler (verdi 199,-)
2 måneder gratis

År
299,-
for 82 øre dagen får du
Tilgang til +artikler og +nyheter
Tilgang til siste nytt fra utvalgte blogger og medier
Ingen reklame*
Engangsrabatt på 20% i nettbutikken
Nedlastbare slektstremaler (verdi 199,-)
2 måneder gratis

Når betalingen er gjennomført, blir du tilsendt en epost. I eposten finner du en lenke som lar deg registrere en konto med tilgang til Slekt1+. Husk å sjekk søppelpost, dersom du ikke finner den i innboksen.

*Vi fjerner alle reklamebannere. Det kan imidlertid forekomme sponsede innlegg på forsiden og reklame fra Slekt1s egen nettbutikk. Husk at du får 20% på hele nettbutikken, dersom du har tegnet et ettårig abonnement.

**Abonnement fornyes automatisk, men kan når som helst sies opp ved å sende en epost til post@slekt1.com. Du må si opp minst 3 dager før neste fornyelse. For å håndtere auto-fornying kreves det imidlertid en Paypal-konto. Denne kan du sette opp samtidig som du tegner abonnement.

Din kontaktinformasjon vil aldri bli videresolgt til tredjeparter. Den vil kun bli brukt for å gi deg tilgang til Slekt1+ og vi vil kun lagre den så lenge du har en aktivt tilgang til Slekt1+.

Slekt1+ medlemstilbud

Har du kjøpt ettårig tilgang/abonnement? Så hyggelig! Under finner du din 20% engangsrabatt og de nedlastbare slektstremalene.

Du må logge inn for å se resten av innholdet. Vennligst . Ikke medlem? Registrer deg