Nå kan du bli varslet om ukjent fransk slekt av MyHeritage

Digitalt innhold som tidligere kun har vært tilgjengelig gjennom det franske nettstedet Filae.com er nå også tilgjengelig på MyHeritage, etter at sistnevnte kjøpte opp det franske nettstedet for to måneder siden.

--Annonse--

Samlingen med slektshistoriske kilder dekker mye av Frankrikes historie fra 1700- og 1800-tallet, samt noe fra den tidligste delen av 1900-tallet.

Samlingen fordeler seg slik:

I tillegg består samlingen av følgende franske folketellinger:

Folketellingene er imidlertid ekskludert Paris som ikke foretok folketellinger før i 1926.

Sammenligner innholdet med 81 millioner slekstrær

Samlet sett er det snakk om 463 millioner poster eller person som nå vil bli automatisk sammenlignet med alle personer som er lagt inn i de 81 millionene med slekstrær som finnes hos MyHeritage.

Det betyr at du nå kan få deg en overraskelse om franske slektninger du kanskje ikke kjente til. Det er imidlertid viktig med et kildekritisk blikk på forslagene du kan få fra MyHeritage.

Satser på digitalisering av franske slektshistoriske kilder

I en pressemelding i forbindelse med overføringen av de franske postene fra Filae til MyHeritage, kommer det frem at MyHeritage nå samtidig satser stort på å tilgjengeliggjøre enda flere franske slektshistoriske kilder.

-Vi har tredoblet Filaes innholdsbudsjett for å akselerere digitaliseringen og transkriberingen av ytterligere historiske kilder og ser frem til å bringe fransk slektsforskning til nye høyder i de kommende måneder og år. Dette uttaler grunnlegger og administrerende direktør av MyHeritage Gilad Japhet i pressemeldingen.

Les hele pressemeldingen på Businesswire.com

Forrige artikkelRiksantikvaren vedtar midlertidig fredning av jødisk historie i Tromsø
Neste artikkelNå kommer både bind 3 og 4 av Stor-Elvdal : Grend og slekt