Ny runde med Tore på sporet

Søndag 1. mars er det klart for første episode av Tore på sporets sesong 10. F.v. Tore Strømøy og Linda Skoglund. FOTO: NRK

Siden 1996 har Tore Strømøy sporet opp andres slekt og venner. Søndag er det igjen klart for en ny runde med Tore på sporet, den tiende sesongen i rekken.

Annonse

Ser du på disse programmene er du overhode ikke alene. I snitt benker 1 million nordmenn seg for å se tårevåte øyeblikk mellom slekt og venner som ikke har sett hverandre på lang tid.

Sesong 10 inneholder 6 episoder

Felles for alle de seks nye episodene er at Tore Strømøy må ut av landet for å spore opp de «savnede». Hellas, Romania, Russland, Frankrike, Israel og Italia er landene vi vil besøke i sesong 10.

Linda Skoglund (39) fra Bergen er første kvinne ut. Søndag 1. mars kan vi følge jakten på hennes far, en gresk sjømann som reiste fra moren før Linda ble født, for aldri å bli sett igjen.

Søndag 8. mars gjør Tore Strømøy et forsøk på å spore opp Terje Falchs (79) datter, som ble født i Chile mens Terje var til sjøs.

Annonse
Søndag 8. mars. Fra venstre: Amna Guro Agathe Khan, Terje Falch, Tore Strømøy, Tor Egil Olsen og Rune Andre Fielding Falch. FOTO: NRK
Søndag 15. mars. Hanne Cecilie Nes og Bendik BøthunFOTO: NRK

I tredje episode, søndag 15. mars, møter vi Tromsøgutten Arthur Jørgensens (25). Hans mor er og ble plassert på barnehjem som baby. Hun vet ingen ting om sin slekt, kan Tore Strømøy finne den for dem?

Søndag 22. mars. Tore Strømøy og Bendik Bøthun.FOTO: NRK

Bendik Bøthun (26) fra Gol er adoptert til Norge fra Romania. Han tror han er nødt til å finne sin biologiske familie, for å finne seg selv. Derfor ber han Tore om hjelp.

Søndag 29. mars. Tore Strømøy og Beathe Tollefsen.FOTO: NRK

Beathe Tollefsen (50) fra Bergen fikk ved en tilfeldighet vite at hennes far ikke var hennes biologiske pappa. Når begge foreldrene dør, ber hun Tore om hjelp til å finne sin ukjente far.

Søndag 5. april. Tore Strømøy og Ronny Gurskevik Tandberg.FOTO: NRK

I sjette og siste episode i sesong 10 av Tore på sporet møter vi Ronny Gurskevik Tandberg (51) fra Ålesund. Han har aldri kjent sin biologiske pappa, fordi moren ikke har ønsket å fortelle noe. Etter at moren dør finner Ronny et bilde av en mann blant morens papirer, og tar kontakt med Tore.