Bygde- og slektsbøker i året som gikk

Godt nytt år til alle våre lesere og en spesielt stor takk til alle som velger å støtte driften av Slekt1 ved å tegne tilgang til pluss-utgaven. Ved inngangen til det nye året velger vi å snu oss tilbake og se over hvilke bygdebøker og slektsbøker vi har registrert utgitt i 2019.

Gjennom hele året bruker Slekt1 aviser og bibliotekskataloger som utgangspunkt for å finne frem til de bygdebøker og slektsbøker som utgis. Mange slektsbøker spesielt, skrives for en mindre sirkel mennesker og blir aldri omtalt på en avisside eller puttet inn i en bibliotek-samling.

Annonse

Litt av vårt håp er at kanskje du oppdager en eller flere vi ikke har fått registrert inn i vår oversikt over utgitte bygdebøker og slektsbøker.

Her kan du se hvilke bøker Slekt1 har registrert utgitt for 2019, kjenner du til flere? Send oss i så fall en epost til post@slekt1.com, så blir vi veldig glade.

Er du forhandler av en av disse bøkene?

Hvis svaret er ja, vil vi veldig gjerne legge den ut for salg for deg i Slekt1s nettbutikk. Det fine med vår nettbutikk er at kunden kan velge om boken skal bli sendt eller om vedkommende ønsker å hente den selv, og på den måten spare porto.

Ta kontakt på post@slekt1.com dersom du vil legge ut din/deres bygdebok/slektsbok.