Slekt1 lanserer Kildeguiden

Siden 2008 har Slekt1 presentert en rekke nyheter, artikler, tips og triks for slektsforskere. Nå lanserer vi kildeguiden for å la deg enkelt finne tilbake til alle de nyttige lenkene du har kunnet lese om opp gjennom årene.

Dette er ingen ny lenkesamling som skal fortelle deg om alt som finnes av ressurser for slektsforskere på nett. Det trengs nemlig ikke, da det finnes flere gode tjenester allerede som;

Annonse

Slekt1s kildeguide inneholder primært linker som har blitt presentert av oss i en eller annen form. Oversikten over nyttige lenker for slektsforskere vil derfor fungere som et lite «Slekt1 referanseverk», du kan gå tilbake til hver gang du måtte trenger det.

Egne temasider

For å gjøre det hele litt mer brukervennlig jobber vi nå med å etablere egne temasider. Her vil vi presentere lenker på en litt mer «smakfull» måte enn kun en oppramsing av lenke på lenke.

Lenker til digitaliserte bygdebøker og slektsbøker vil fortsatt være i den form du kjenner den fra før. Disse presenteres sammen med alle bygdebøker og slektsbøker, slik vi alltid har gjort, så du får det hele og fulle bildet av hva som til nå er utgitt. Vi forsøker å hele tiden ha en oversikt over 99,9% av alt som er utgitt og tar gjerne imot tips på post@slekt1.com, dersom vi skulle ha mangler i enten bygdebok-oversikten eller slektsbok-oversikten.

Kom med lenketips til oss, så legger vi dem inn.

Det vil selvfølgelig være mulig å komme med forslag til lenker vi kan omtale og legge inn i Kildeguiden. Har du kjennskap til en nettressurs du synes flere bør ha kjennskap til, så kan du tipse oss om den via denne lenken.