Rootstech i London nærmer seg

Rootstech 2019
Rootstech 2019. Foto: Rune Nedrud

Den 24. til 26. oktober arrangeres for første gang Rootstech, utenfor USA, i London. Liv Marit Haakenstad har to innslag på konferansen.

Dette er andre gang Rootstech arrangeres i år, første gang var fra 26. februar til 2. mars, i Salt Lake City. Da stod leder av Norsk slektshistorisk forening, Rune Nedrud, på scenen.

Annonse

Les også: Rune Nedrud er Norges andre slektsforsker med AG-sertifisering

Torsdag 24. oktober kan deltagere høre Liv Marit Haakenstad foredra om «Hvordan kan vi, basert på tørre fakta, skrive gode personlige historier?». Et par dager senere, lørdag den 26. oktober skal hun snakke om transmigrasjon gjennom Storbritannia.

I tillegg til Liv Marit Haakenstad, kan man velge og vrake i parallelle foredrag. Blant annet skal John Boeren snakke om hvordan man kan finne slekt i Nederland. Marcel Elias gir tilhørerne råd om hvordan de finner slekt i tyske byer og Yolanda Gonzalez Camacho tar tilhørerne med på hvilke slektshistoriske kilder som finnes i Spania.

Er du ikke så interessert i å finne ut mer om slektsforskning i andre land kan foredraget til Linda Hammond om bruk av Mind Mapping som verktøy for å organisere slektsarbeidet være spennende.

Full oversikt over programmet for Rootstech London https://www.rootstech.org/schedule

Rootstech arrangeres av FamilySearch International på niende året. Konferansen besøkes årlig av titusenvis av slektsforskere.

Les også: Norske foredragsholdere på Rootstech 2019

Det er fortsatt mulig å skaffe seg billetter til den gedigne genealogi-konferansen i London. Billettene starter på litt over 500 norske kroner (49 pund).

Annonse