Slektsforskerundersøkelsen 2019 – Hvem er vi?

Klikk deg inn på årets slektsforskerundersøkelse og bidra til en bedre forståelse av hvem vi slektsforskere er. Vi gjentar fjorårets undersøkelse, slik at vi alle kan bli litt klokere på hvem vi slektsforskere egentlig er.

I år blir det ekstra spennende å få mulighet til å sammenligne fjorårets besvarelser med årets. Har vi i snitt blitt eldre eller yngre? Anser vi oss for å beherske gotisk bedre i år enn i fjor? Og bruker vi fortsatt de samme slektsprogrammene som i fjor?

Etter tilbakemelding fra fjorårets deltagere har vi gjort mindre endringer på undersøkelsen, noen spørsmål er lagt til, mens andre har blitt fjernet.

I fjor var det Asbjørg N. Karlsen som ble trukket ut ved hjelp av nettstedet Random.org, til å motta et gavekort i Slekt1s nettbutikk. I år trekker vi ut nok en heldig deltager som får et gavekort på kroner 200, for å delta i:

Klikk her for å delta i slektsforskerundersøkelsen 2019

Undersøkelsen tar kun 2-3 minutter.

Som slektsforskere har vi som regel god oversikt over de som har levd før oss, egne og andres forfedre, men hvem er vi slektsforskere? Hvilket slektsprogram foretrekker vi å bruke? Hvor mange år har vi drevet med slektsforskning? Hva fikk oss til å begynne med denne hobbyen?

Undersøkelsen er anonym og du vil ikke motta noe søppelpost eller lignende fra Slekt1 i etterkant, vi hater søppelpost like mye som deg. Du må imidlertid være innlogget med en Google-konto, slik at vi kan sikre at alle svarer kun en gang på undersøkelsen. 

Vi håper på god deltagelse, slik at vi kan fortsette med disse årlige undersøkelsene og etterhvert se utviklingen i slektsforsker-miljøet over tid.

Slektsforskerundersøkelsen – Hvem er vi? Har blitt gjennomført en gang tidligere og du kan se resultatet av fjorårets undersøkelse her.

Vi lar spørreskjemaet for årets slektsforskerundersøkelse være tilgjengelig gjennom hele september. I oktober kommer vi tilbake med resultatene og navnet på årets heldige deltager som mottar et gavekort på kroner 200 fra Slekt1s nettbutikk.